Wetboek vzw, ivzw & stichting

COVERJeroen.jpgDit handig wetboek bevat een relevante selectie uittreksels uit de nieuwe Wet VV, uit het Uitvoeringsbesluit en het KB Werkingsmodaliteiten UBO-Register.
Onmisbaar voor iedere bestuurder van een Vzw, ivzw of stichting of voor wie hen adviseert.

Op 4 april 2019 werd het nieuwe Wetboek vennootschappen & verenigingen gepubliceerd.

Dit wetboek en zijn uitvoeringsbesluit brengen een hele hoop veranderingen met zich mee die een impact hebben op verenigingen en stichtingen.

Twee experts maakten uit het nieuwe Wetboek en zijn uitvoeringsbesluit een selectie van artikelen die relevant zijn voor vzw’s, ivzw’s en stichtingen. Op die manier hoeft u als vereniging of stichting niet steeds door de voor u irrelevante passages van het Wetboek en zijn uitvoeringsbesluit te bladeren en wordt het volume van deze publicatie beperkt.

Volledigheidshalve werd ook de wetgeving omtrent het UBO-register opgenomen, zodat u met dit wetboek een allesomvattend instrument bij de hand heeft.


Voordelen

  • Wekelijkse bijwerking van alle teksten uit uw Wetboek
  • Toegankelijk via uw smartphone en tablet (versies voor iOS en Android beschikbaar)
  • Uw wet- en regelgeving online en offline beschikbaar
  • Eenvoudige en praktische toegang tot de artikels dankzij de zoekmotor
  • Gratis: Met de app LARCIER CODE heeft u altijd en overal kosteloos toegang tot de volledige rijkdom van uw Wetboeken via uw smartphone of tablet.

Samengesteld door

  • Jeroen Léaerts: Algemeen coördinator Procura
  • Katrin Meerts: Advocate bij Metis Advocaten

Kostprijs

leden: € 15
niet-leden: € 20

Bestellen

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.