Praktijkboek voor de VZW

COVERJeroen.jpg

Auteur: Dirk A.J. Coeckelbergh

Prijs
75 EUR boekhandelprijs
Procura leden krijgen 10% korting en betalen slechts 67.50 EUR

Beschrijving
Sinds 1 mei 2019 geldt er een nieuwe wetgeving voor VZW’s in België en ook de afgelopen drie jaar veranderde er veel op wetgevend vlak.

Dit boek is een handige gids voor en over VZW’s, hun raadgevers en advocaten. Het behandelt de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot de VZW. Elk hoofdstuk begint met een toelichting van de wijzigingen uit de afgelopen drie jaar, zodat de meer ervaren bestuurder of adviseur op de hoogte is van de recente wijzigingen. Vanzelfsprekend behandelt het boek geactualiseerde invalshoeken, waarin de wijzigingen geïntegreerd zijn. Bij de besprekingen wordt systematisch verwezen naar de nieuwe wetgeving.

Het boek is opgesteld in vraag- en antwoordvorm zodat u uw vragen gemakkelijk terugvindt in het boek.

Dirk A.J. Coeckelbergh studeerde Rechten, Politiek-Sociale wetenschappen, Innovatieve marketing, Cultuurmanagement en Vredesmanagement. Hij is reeds meer dan dertig jaar gespecialiseerd in de kruising recht & realiteit, geld & ethiek, economie & non-profit, harde & zachte waarden. Hij is auteur van meer dan dertig boeken. Rond VZW’s publiceerde hij al meer dan vijftien boeken. Hij is oprichter van ettelijke tijdschriften en boekenreeksen voor VZW’s en kernredactielid van en publicist in tijdschriften voor materies rond VZW’s, waaronder “VZW Actueel”.

 

Bestellen

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.