Het praktijkboek voor crowdfunding

COVERJeroen.jpg

Auteur: Dirk A.J. Coeckelbergh

Boekhandelprijs
34.99 EUR

Uitgever: Lannoo Campus, Leuven

Verschijningsdatum: 16/03/2021

In dit boek leer je wat crowdfunding is en wat je ermee kunt doen. Recente evoluties worden haarfijn uitgelegd: welke platformen stoppen ermee en waarom? Waarom werken sommige formules gewoonweg niet in Vlaanderen of Nederland? Waar zit het echte succes?

Dit boek geeft je een realistische kijk op wat kan en niet kan en maakt komaf met de wildweststories. Voortaan maakt niemand je nog iets wijs over crowdfunding, weet je hoe groot je slaagkansen zijn en wat je moet doen om te slagen.

Dirk A.J. Coeckelbergh studeerde Rechten, Politiek-Sociale wetenschappen, Innovatieve marketing, Cultuurmanagement en Vredesmanagement. Hij is reeds meer dan dertig jaar gespecialiseerd in de kruising recht & realiteit, geld & ethiek, economie & non-profit, harde & zachte waarden. Hij is auteur van meer dan dertig boeken. Rond VZW’s publiceerde hij al meer dan vijftien boeken. Hij is oprichter van ettelijke tijdschriften en boekenreeksen voor VZW’s en kernredactielid van en publicist in tijdschriften voor materies rond VZW’s, waaronder “VZW Actueel”.

 

Bestellen klik hier