Webinar Ontbinding & vereffening van een vzw

7 oktober 2021 09:45 tot 11:45

In dit webinar behandelen we stap voor stap de ontbinding (zowel de automatische, de semi-vrijwillige, de vrijwillige, de rechterlijke, ...) van een vzw, de vereffening van een vzw, evenals de ontbinding en vereffening van een vzw in een beweging. Dit zowel op juridisch als op praktisch vlak en geheel volgens het nieuwe WVV.

SPREKER
Dirk A.J. Coeckelbergh

Dirk A.J. Coeckelbergh studeerde Rechten, Politiek-Sociale wetenschappen, Innovatieve marketing, Cultuurmanagement en Vredesmanagement. Hij is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de kruising recht & realiteit , geld & ethiek, economie & non-profit, harde & zachte waarden. Hij is auteur van meer dan 30 boeken. Rond VZW’s publiceerde hij al meer dan 15 boeken. Hij is oprichter van ettelijke tijdschriften en boekenreeksen voor VZW’s en kernredactielid van en publicist in tijdschriften voor materies rond VZW’s, waaronder “VZW Actueel”.

KOSTPRIJS PER DEELNEMER
75 euro (incl. btw), betaling na ontvangst factuur
Leden: 20% korting 

Inschrijven: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.